מאז שהכרתי את דודו, אירוח הוא חלק מחיי,
דודו מארח מכל הלב, כזה שמפנק עד בלי די.
עכשיו מחייכים לעצמם כל החברים,
מהנהנים בראשם ואיתי מסכימים.
וכשהוא שופע נתינה וטוב לב,
הוא יעזור תמיד למי שהוא אוהב.
אז כך קרה, כשאין היצע של גני אירועים ואולם,
וכשנאלצים לחגוג בר-מצוה באופן מצומצם,
אחיין שלנו, נדב, חגג אצלנו בחצר,
וכשזה תלוי בדודו ומיכל, זה שווה אפילו יותר!
אירוע למופת הצליחו להרים,
כדי שנדב יחגוג עם כל החברים.
שולחנות משחק, מסכי משחק, 'זולה' כדי לשבת,
ואפילו הביאו את קרולינה מהרכבת.
איזה קרולינה אתם שואלים? איזה רכבת?
אתן לכם קצת רקע על פוד-טראק לתפארת:
דביר יצחקי מחניאל, המושב השכן,
עם שושלת של רומנים שאוהבים בשר לעשן.
סבתא קרולינה החלה את השושלת לפני 100 שנים,
כשמכרה בתחנת הרכבת בשרים מעושנים.
אליהם הצטרפו קבבים וסלטים עם מתכון סודי,
והיום דביר, דור רביעי, שומר על הטעם האגדי.
הוא כמובן "מתבל" עם טאצ' משלו ומטעמים נוספים,
הוסיף לתפריט המבורגרים וצ'וריסוס שממש נחטפים.
את התור בפוד-טראק הוא מתקתק במיומנות,
"מצלחת", מפלפל וממליח בזריזות - ממש אומנות
כל מנה נדיבה ובאמת מכל הלב,
ככה זה כשאתה מעניק ממה שאתה אוהב.
אז אנחנו הענקנו ודאגנו לחצר,
ודביר דאג לבשר טרי, חווייתי וממכר.
אצלנו הוא דאג לשובע של עשרות מתבגרים,
אבל תראו אותו מככב גם בפסטיבלים אחרים.
המחירים הם נהדרים תמורת בשר משובח,
תזמינו ותתנסו, דברו עם דביר - הרומני התותח